Έρχεται το 2ο Eco-Seminar by The Bee Camp: “Το Κεφάλαιο της Μέλισσας: Ένας εντυπωσιακός μηχανισμός υπό εξαφάνιση” – Δηλώσεις συμμετοχής


Eco-Seminar by The Bee Camp: "Μέλισσα: ένας εντυπωσιακός μηχανισμός υπό εξαφάνιση” 
Eco-Seminar by The Bee Camp: “Το Κεφάλαιο της Μέλισσας: ένας εντυπωσιακός μηχανισμός υπό εξαφάνιση” – online, 29/05/2021

Πόσο απειλείται ο πλανήτης μας από την εξαφάνιση των μελισσών;

Αυτό είναι μόνο ένα ερώτημα  που θα απαντηθεί με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της μέλισσας στο δεύτερο – εν σειρά – Eco-Seminar!

Το Ecotivity School και το The Bee Camp  -η πρώτη ελληνική οργάνωση για την προστασία των μελισσών- ένωσαν τις δυνάμεις τους για να συνδιοργανώσουν ένα δωρεάν online εργαστήριο για νέους, αφιερωμένο στις μέλισσες και τον πολύτιμο ρόλο τους στο οικοσύστημα. Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Μαΐου 2021 και ώρες 17:00-18:30!

Τι θα περιλαμβάνει το Eco-Seminar ;

Μέσα από συζήτηση και ομαδικές δραστηριότητες, οι συμμετέχοντες θα διευρύνουν τις γνώσεις τους για τον κόσμο των μελισσών, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια και τους κυριότερους τρόπους αντιμετώπισης ενός παγκόσμιου περιβαλλοντικού προβλήματος. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, θα αναπτυχθούν αρκετοί τρόποι, με τους οποίους ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στη διάσωση των μελισσών, ενώ θα συν-δημιουργήσουμε μια εύκολη κατασκευή, φιλική προς τις μέλισσες της πόλης.   

Πώς θα δηλώσω συμμετοχή ; 

Αν σε ενδιαφέρει να συμμετάσχεις στο παραπάνω Eco-Seminar, δεν έχεις, παρά να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα που ακολουθεί μέχρι και την Τρίτη 25 Μαΐου, ώρα 23:59:

https://forms.gle/29RFcWi4X9XE9qwV8
Τι πρέπει να προσέξω : 

Προσοχή! Διάβασε προσεκτικά τις προϋποθέσεις της αίτησης προτού τη συμπληρώσεις. Μετά την συμπλήρωσή της, θα φροντίσουμε να λάβεις εγκαίρως ένα e-mail με όλες τις τεχνικές πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο.  Μην ξεχάσεις να ελέγξεις τον φάκελο με τα ανεπιθύμητα, καθώς υπάρχει πιθανότητα το μήνυμά μας να βρίσκεται εκεί. Για να εξασφαλίσεις την θέση σου, χρειάζεται να απαντήσεις στο e-mail που θα σου στείλουμε.

 * Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι συμμετέχοντες (30) θα επιλεχθούν κατά προτεραιότητα. Θα υπάρξει λίστα 10 επιλαγχόντων. 

Οπότε βιάσου και κάνε την αίτηση σου για το δεύτερο Eco-Seminar του Ecotivity School_GR by The Bee Camp

Ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα το The Bee Camp 

Το The Bee Camp είναι ο πρώτος οργανισμός στην Ελλάδα που ασχολείται με την προστασία των μελισσών. Ιδρύθηκε το 2018 και αποτελείται από μια διεπιστημονική ομάδα 6 γυναικών, αποφασισμένων να κάνουν τον κόσμο να ανθίσει. Με όραμα τη δημιουργία ενός κόσμου, όπου ο άνθρωπος ζει σε αρμονία με τη βιοποικιλότητα, το The Bee Camp στοχεύει στο να θυμίσει στους κατοίκους των πόλεων την ξεχασμένη σχέση τους με τη φύση, να τους συστήσει με την αστική βιοποικιλότητα, αλλά και να τους εμπνεύσει να αναλάβουν δράση, για την αύξηση του αστικού πρασίνου και την προστασία των μελισσών! 

Πού στοχεύει ; 
  • Στον οικολογικό αλφαβητισμό των κατοίκων των πόλεων 
  • Στην ενδυνάμωση μικρών και μεγάλων για την ανάληψη δράσης υπέρ της προστασίας των μελισσών 
  • Στην αύξηση του πρασίνου στα αστικά κέντρα, μέσω της εγκατάστασης ασφαλών οάσεων (bee-spots) με μελισσοκομικά φυτά και χειροποίητα ξενοδοχεία εντόμων για τις αστικές μέλισσες 

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Οργανισμό: 

Websitethebeecamp.com 

Παρουσίαση The Bee Campδείτε την εδώ & Video:  

Facebook Instagram: @thebeecamp