Έλα και εσύ στο Webinars’ Week του BEST Athens!


Το Webinars' Week του BEST Athens είναι γεγονός!


Είσαι φοιτητής ή νέος απόφοιτος και θες να αποκτήσεις γνώσεις και εμπειρίες που θα σε βοηθήσουν επαγγελματικά; Το BEST Athens, σε συνεργασία με διάφορες εταιρείες, που βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων, διοργανώνει το Webinars’ Week στις 19 με 23 Απριλίου 2021!

Μία εβδομάδα γεμάτη θεωρητικές παρουσιάσεις (Webinars) και διαδραστικά Workshops, σχετικά με ποικίλα θέματα που δεν πρέπει να χάσεις! Φυσικά, αφού τα σεμινάρια θα είναι διαδικτυακά, μπορείς να τα παρακολουθήσεις από οποιαδήποτε πόλη κι αν βρίσκεσαι. 

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετάσχεις είναι να συμπληρώσεις την φόρμα που ακολουθεί:

Στους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν τουλάχιστον 4 σεμινάρια θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης!

Τι είναι το BEST Athens;

Η τοπική ομάδα BEST Athens δραστηριοποιείται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο από το 1997. Με όραμα την ανάπτυξη δεξιοτήτων, την ενίσχυση της διαφορετικότητας και δίνει την ευκαιρία στην φοιτητική κοινότητα να συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες του οργανισμού ανά την Ευρώπη. Διεθνή συνέδρια, ακαδημαϊκά σεμινάρια και διαγωνισμοί μηχανικής είναι μερικές από τις δράσεις. 

Σήμερα, το BEST Athens αποτελείται από 30 ενεργά μέλη από όλες τις σχολές του Ε.Μ.Π. και έχει στο ενεργητικό του πάνω από 100 επιτυχημένες εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαν τόσο Ευρωπαίοι φοιτητές όσο και Έλληνες συνάδελφοι από το Ε.Μ.Π. 


Τα θέματα του Webinars’ Week

Το Webinars’ Week απευθύνεται κυρίως σε μηχανικούς, χωρίς όμως αυτό να είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή, ενώ θα περιλαμβάνει θέματα όπως:

  • Περιβάλλον
  • Επιχειρηματικότητα
  • Τεχνολογία
  • Βιωσιμότητα 

Το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων, μπορείτε να το βρείτε στην δήλωση συμμετοχής. 

Θερμά ευχαριστήρια στις εταιρείες, Samsung, Deree, Zero Energy Building, KORRES, ReGen Villages, HEC, PWC, Arrival, και ΔΕΠΑ για την συμμετοχή τους στο Webinars’ Week!


Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στις σελίδες του οργανισμού στο Facebook (ΒEST Athens), στο Instagram (best.athens), αλλά και στο LinkedIn (BEST Athens).